Nucanoe kajaker till fiskaren, jägaren och friluftsmänniskan.

Nucanoes kajaker är konstruerade för fiske och jakt. De öppna och plana däcken som inget kan fastna i gör dem idealiska för flugfiske och väldigt lätta att stå och fiska ifrån. Det breda däcket gör det möjligt att stå med fötterna brett isär, det gör att kajaken känns stabil. Möjligheterna att montera tillbehör är i det närmaste obegränsade tackvare monteringsskenorna som löper efter hela kajakens längd, det är bara Er fantasi som sätter gränserna för vad ni kan göra med Er Nucanoe kajak. Nucanoes modeller kännetecknas av deras stabilitet, genomtänkta design, finurliga lösningar och sina paddelegenskaper. Trots sin bredd är Nucanoes modeller väldigt lättpaddlade.

Alla modeller har en "akterspegel" som elmotor kan fästas på. Den ger möjligheten att lätt sätta en elmotor på kajaken för längre transportsträckor utan att försämra paddelegenskaperna.

Nucanoes stolar är bland de bästa på marknaden. Deras bredd och längd gör att man kan sitta hela dagen utan att känna träsmak. Deras roterande Pinnacle 360 stol är standard i Frontier 12, Frontier 10 och Pursuit. Det gör det möjligt att fiska åt det håll fisken står och inte bara i kajakens riktning. För de som önskar finns ett låsbart svivelfäste till stolen som tillbehör.

Nucanoes tillbehör är hämtade från de största tillverkarna som YakAttack, RAM, Scotty och Ascend för att nämna några då endast det bästa är gott nog till din Nucanoe.